(+31) 036 53 48 610 KLANTENSERVICE
0
Totaal: € 0,00

We kunnen geen producten in uw winkelwagen vinden.

Product was successfully added to your shopping cart.

Embark on a visionary journey through the fragmented unconscious of the West, and with courage face the Shadow. From Shadow into Light.

Lees meer
15 jan. 2018 15:24:27 Door De Ware Vrouw video, 0 Comments De Ware Vrouw - fimpjes,

Op nieuwjaarsdag had ik tijdens de meditatie het gevoel “Je hebt alleen jezelf”. Het was een nieuw gevoel, een bewustwording waardoor al het andere vervalt. Het is een soort besef dat wat je ook doet, wilt doen, niet doet, wel doet, spijt van hebt, ervaart, denkt etc., je kunt er alleen maar als een ZELF verantwoordelijk voor zijn. Het staat in totaal contrast met ons Grote Gelijk (zie hoofdstuk 6), waar we onze hele levensriedel van wel/niet doen, je levenshouding, in feite alles, op baseren.

Lees meer
4 jan. 2018 15:27:33 Door Henriëtte Spetter 0 Comments De Ware Vrouw,
Wij, de Ware Vrouw schrijfsters over dit artikel: "In hoofdstuk 2 van ons boek staat: "Wij vrouwen zijn de kurk waar een groot deel van de economie op drijft". Met andere woorden: wij kunnen heel veel meer invloed uitoefenen dan we denken. Wij kunnen bepalen hoe groen, hoe duurzaam, hoe eerlijk, hoe gezond de producten zijn die wij kopen en zo bepalen dat die kwaliteiten populairder worden bij producenten. Hier is uitgebreid onderzoek dat dit bevestigt."Lees meer
8 jun. 2017 14:40:41 Door de schrijfsters onderzoek, marketing, trend, tijdsgeest, Comments Ware Vrouw Nieuws,