0
Totaal: € 0,00

We kunnen geen producten in uw winkelwagen vinden.

Product was successfully added to your shopping cart.

GRATIS VERZENDING

voor het "de Ware Vrouw" boek

BESTEL VOOR 12:00

op werkdagen,morgen in huis

Vrouwen denken dat ze nooit goed genoeg zijn | Intermediair

https://www.intermediair.nl/emancipatie-en-diversiteit/vrouwen-op-de-arbeidsmarkt/geen-wonder-dat-je-als-vrouw-denkt-dat-je-nooit-goed-genoeg-bent

Commentaar van de Ware Vrouw:
ons boek gaat over de weg en het proces om het hoofd te bieden aan je onzekerheid en twijfels, je minderwaardigheid, je gebrek aan vertrouwen in jezelf en het leven, je schaduw zelf en slachtofferrol, je angsten, je falen etc.
De enige echte oplossing is je innerlijk gaan ervaren en er in leven. Het komt er op neer dat je je constructie afbreekt om plaats te maken voor je innerlijk en te gaan leven in je innerlijk. Je ware innerlijk kent geen gebreken en tekortkomingen, geen tegenstellingen, geen onzekerheden, geen afhankelijkheid, geen zwakten, geen imposter-syndroom zoals in het Intermediair artikel beschreven. Kortom het innerlijk is vrij van problemen. Als het je lukt ben je de vrouw van de toekomst. De vrouw die de wereld nodig heeft om alle noodzakelijke veranderingen om erger te voorkomen versneld in te voeren. Voor mannen is het ontdekken van het innerlijk door hun mentale benadering te ver weg en te moeilijk te bereiken. Voor de vrouw ligt het innerlijk veel dichter bij mits zij van haar zwakheden af wil komen. Vrijheid, harmonie en samenwerking zijn de motto’s van de Ware Vrouw.

Ware Vrouw blog "In deze blog wil ik vertellen hoe de ware vrouw in mij vorm krijgt."

Het laatste bericht: Je hebt alleen jezelf, 4 januari 2018

Op nieuwjaarsdag had ik tijdens de meditatie het gevoel “Je hebt alleen jezelf”. Het was een nieuw gevoel, een bewustwording waardoor al het andere vervalt. Het is een soort besef dat wat je ook doet, wilt doen, niet doet, wel doet, spijt van hebt, ervaart, denkt etc., je kunt er alleen maar als een ZELF verantwoordelijk voor zijn. Het staat in totaal contrast met ons Grote Gelijk (zie hoofdstuk 6), waar we onze hele levensriedel van wel/niet doen, je levenshouding, in feite alles, op baseren.

Lees meer...

BESTEL HET BOEK DIRECT (GEEN VERZENDKOSTEN) >>

De Ware Vrouw

Wij zoeken geen lezers...

Het boek kan je vertederen, verzoenen, verblijden, ontroeren, tot tranen toe laten lachen, je wakker maken, verdrietig maken, gelukkig maken, maar ook kwaad maken.
Het kan je diep raken en misschien wel zo boos maken dat je het boek weggooit, verscheurt, zelfs in de kachel wilt gooien.

Daarom, pas op, wij zoeken geen lezers, wij schrijfsters kunnen niet stoppen met waarschuwen: je leven zal niet hetzelfde zijn als je dit boek gelezen hebt.

Je zult nooit meer alles kunnen vergeten wat je hebt gelezen. Het kan het verhaal, het avontuur van jouw toekomst worden.

Er kan een vlammetje gaan branden dat je onstopbaar met kleine of met grote stappen naar het zijn van de Ware Vrouw brengt.
Dit avontuur, niet een uiterlijk maar een innerlijk avontuur, is het grootste avontuur voor een vrouw op aarde.

We zijn nooit meer alleen.

Aanvulling:

Kunnen we ons lot ontlopen?

Als je dit boek bent tegen gekomen zal het zo zijn dat het pad van je leven (waarop je terecht gekomen bent) niet jouw pad is.
Blijf je op dat pad dan kom je vroeg of laat je lot tegen.
Dit boek kan je helpen het echte pad van je leven te vinden (en daarmee je lot te ontlopen).
Op de achterkant van het boek zeggen wij ‘we zoeken geen lezers’, want dit boek is voor vrouwen (en ook mannen) die naar een ander pad = het echte pad in hun leven, op zoek zijn.
Ons boek betrekt het hele leven in al zijn aspecten in die zoektocht.
In alles in ons leven hebben we een ‘her-directie’ nodig.
De Ware Vrouw staat bij alles anders in het leven; niets blijft het zelfde.

BESTEL HET BOEK DIRECT (GEEN VERZENDKOSTEN) >>